***       Водещите вечерни новини       на

...
   ***       Водещите вечерни новини       на
Коментари Харесай

Водещите новини! Петков за ГЕРБ: Не знаем дали не искат, или не могат. Каспаров подозира Путин за атентата

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 25 март   

 

„ Идвайки малко след последните му фиктивни избори, офанзивата даде мотив на диктатора Владимир Путин един ден откакто Кремъл разгласи за първи път, че Русия е в „ състояние на война “ в Украйна. 

Параноята е мое право по рождение, както и за всеки, роден в Съветския съюз. 

Но формалната история на Кремъл към този момент е безпорядък. 

В един от най-наблюдаваните градове на земята, където можете да бъдете задържан за 30 секунди, в случай че прошепнете „ без война “, терористите продължиха офанзивата си повече от час и по-късно просто се отдалечиха “.

***

„ Ако американците са разбрали за сходен терористичен акт, това е било не тъй като са подслушвали бръснар таджик в провинцията в Русия – това го прави съветската работа за подслушване.

Американците са слушали съветските служби за сигурност и оттова са разбрали, че Русия приготвя нещо като терористичен атентат “, счита той.

Инджев подозира, че това е самоатентат.

***

„ Като махнете цялата мъгла от цялото говорене и всичките преговорни процеси, в действителност се оказва, че в случай че сравните предложенията на Габриел и Денков, единствената разлика е в съглашението. 

За нас това значи, че ГЕРБ очевидно не са подготвени да създадат промени в правосъдната система, службите и регулаторите. 

Защо – не знам. Не знаем дали не желаят, или не могат “.

***

***

Международният анализатор направи коментар и за войната в Украйна. Той обясни, че използването на думата „ война “ в последното изказване на Кремъл е политическо предизвестие освен към Украйна, само че и към Европейски Съюз и НАТО, че е вероятен и пряк спор сред Русия и Запада.

„ Това към този момент не е толкоз война за територия, колкото война на заличаване – заличаване на инфраструктура, на техника, на селища и на хора “.

***

Повдигат обвиняване против 42-годишен мъж за причиняване на телесни повреди на жена си и отправяне на закани в изискванията на домашно принуждение, заяви от Районната прокуратура във Видин.

От 2018 година обвиненият Т.Б. живеел на фамилни начала с М.С. Заедно със малолетния им наследник те обитавали жилището на родителите на обвинения в гр. Видин.

***

Учените предизвестяват, че обезлесяването усилва вероятността вирусите и бактериите да „ мигрират “ от животни към хора и да причинят нова пандемия.

Ние сътворяваме условия за огнища на заболявания “, споделя доктор Натали Макдермот, учител по инфекциозни заболявания в Кралския лицей в Лондон.

Според нея, заради обезлесяването в Амазонка и елементи от Африка, животните и насекомите се заселват по-близо до домовете на хората.

***

Англия предизвести съветския президент Владимир Путин да не употребява смъртоносната терористична офанзива в Москва като „ апел " за ескалация на войната против Украйна, написа The Telegraph, като се базира на източник от службите за сигурност в английското държавно управление.

„ Отчаяното предпочитание на Путин да придвижи всичко това в Украйна не е изненадващо, защото той се пробва още повече да измами съветския народ, като се преструва, че в Русия няма инакомислие ", е коментирал източникът на английската медия. 

***

Британското министерство на защитата заяви в новата си разследваща сводка, оповестена на профила му в обществената мрежа „ Екс “, че проектите на Русия тази година да сътвори две нови армии ще се сблъскат с неналичието на ново съоръжение и проблеми с инфраструктурата, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Укринформ.

***

Жителите на Одеса и на Одеска област са призовани да се укрият в бомбоубежища, тъй като врагът нападна с балистични ракети, заяви регионалният шеф на Одеска област Олег Кипер в Телеграм.

***

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи след днешния съветски удар с балистична ракета по Киев, че страната му се нуждае от спомагателни системи за противовъздушна защита, заяви Укринформ.

***

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР